Här kommer en hälsning från oss Skralbergare som firat julen i Roslagen.

Hannas mage växer och om någon månad har vi en liten ny Skralbergare.

Vi har haft en härlig jul med massor av mat och julklappar till barnen. Spelat spel, sjungit sing-star och tagit långpromenader.

Ett par minusgrader så det har varit vackert med rimfrost på träden och isen har lagt sig på sjön. Tyvärr håller den inte för skridskoåkning.

Kul av Erik berättade om när farfar läste julevangeliet på julafton. Det är också ett av mina tidiga julminnen. Ett annat minne är när vi barn stod i vardagsrummet på Solvallavägen och väntade på att tomten skulle dyka upp. Jag minns också när jag fick veta att tomten inte finns på riktigt. Det var när Lasses och Päras kompis Kalle demaskerade sig eller möjligen maskerade sig inför oss alla. Jag sprang och låste in mig på toaletten.

Stor kram till er alla från Ulla med familj